Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Jun 29, 2017

I veckans avsnitt av Bröllopspodden så pratar vi om det heta ämnet "Barn på bröllop". Vi pratar både om hur du gör om ni gärna vill ha barn med på ert bröllop OCH hur du berättar för dina gäster att du kanske inte vill ha några barn alls med. 


Jun 22, 2017

Den här veckan svarar Lisa & Fanny på en fråga om "dötid" alltså tiden som kan uppstå till exempel mellan vigsel och middag. Vi ger er tips som är lätta att förbereda för er som brudpar och som är roliga för era gäster! 

Utöver det så berättar vi om hur det är att jobba som bröllopskoordinator under...


Jun 15, 2017

Ett superhärligt avsnitt om makeup och lite hårstyling! Helt enkelt hur ni gör er freaking faboulus på bröllopsdagen. Vi pratar också med makeupartisten Gabriella Elio som sminkat i över 15 år och har hela somrarna fullbokade med brudar och tärnor. Hon ger er sina bästa tips för både vad alla blivande brudar...


Jun 8, 2017

Temat för den här veckan i Bröllopspodden med Lisa & Fanny är "Allt du behöver veta om blommorna till bröllopsdagen". Vi svarar på en lyssnarfråga om det här med att kasta brudbuketten på bröllopet. Vad är det och när ska man ha med det? 

Dessutom så har vi med en florist som svarar på de...


Jun 1, 2017

Nu är märks det verkligen att bröllopssäsongen är här! Så i veckans avsnitt så ger Lisa och Fanny er sina absolut bästa sista minuten tips. Allt från hur man bäst lägger upp schemat för dagen till vad man bör ha med sig i sitt "Emergency kit" som Fanny kallar det, eller "Akutväskan" som Lisa kallar det....