Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Sep 28, 2017

Både Lisa & Fanny älskar hösten och så klart vill de dedikera ett helt avsnitt till just höstbröllop! Den här veckan frossar de i idéer och inspiration som passar er som planerar ett bröllop på den vackra och färgglada årstiden. Lite senare i höst kommer även ett avsnitt helt dedikerat till alla...


Sep 21, 2017

Så hittar ni rätt bröllopslokal! Och så här gör ni när ni väl hittat rätt!

I veckans avsnitt av Bröllopspodden pratar Fanny & Lisa om svårigheten att hitta rätt lokal för just er. Och vad gör ni när ni tror att ni hittat den, vilka frågor behöver ni ställa? Vad finns det för dolda kostnader? Och kan...


Sep 14, 2017

Den här veckan djupdyker Lisa & Fanny i bröllopsbudgeten. Vad ska den innehålla? Hur vet man hur mycket ens bröllop kommer att kosta? Vilka trix och knep finns det för att hålla budgeten? Det och mycket mer får ni höra i veckans avsnitt av Bröllopspodden. 

Vi vill också gärna ha in era tips på bra...


Sep 7, 2017

I veckans avsnitt av Bröllopspodden så berättar Lisa & Fanny om hur du prioriterar vad som är viktigt och vad som inte är viktigt för bröllopet. Det här är något ni gör innan ni går någonting annat, det är era prioriteringar som ligger som grund till resten av er bröllopsplanering. 

Ni följer oss väl...