Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Oct 26, 2017

I veckans avsnitt så ägnar vi oss åt brudföljet! Vilka är dom ,vad gör dom, måste man ha ett brudfölje, och i så fall varför? Vi svarar på en lyssnarfråga och så klart är inslaget Rosor & Ranunkler med!

 


Oct 19, 2017

Dagens avsnitt handlar om både Save the Date och er inbjudan! När ska respektive "kort" skickas, på vilka olika sätt kan man skicka det och hur gör man om man istället vill ha en bröllopshemsida? Det och MYCKET mer svarar Lisa & Fanny på i veckans avsnitt av Bröllopspodden!

 

Skicka in dina frågor till


Oct 12, 2017

Efter vårt senaste budgetavsnitt så kände vi att vi ville dela med oss av våra 25 bästa och hetaste budgettips för ert bröllop. Vi har här ett avsnitt fullmatat med konkreta tips, så fram med papper och penna och notera vilka som passar just er!

 


Oct 5, 2017

Veckans avsnitt handlar om att anlita en bröllopsfotograf eller videograf, eller både och. Vad bör man tänka på? Och hur hittar man den där fotografen som passar både ens stil och budget?

Vi svarar på en lyssnarfråga och så pratar vi med bröllopsfotografen Cecelina som bor i London och berättar sina bästa...