Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Jan 25, 2018

Den här veckan frossar Lisa & Fanny i frierier och kör ett Topp 5, även om det blev topp 7 för det fanns helt enkelt för många härliga frierier att tipsa om. Ett avsnitt fyllt av både tips till er som inte friat ännu och till er som vill fylla ert liv med lite extra kärlek (eller en och annan bra...


Jan 18, 2018

Ultra Violet blev årets färg utsedd av Pantone! Och i veckans avsnitt ger Fanny & Lisa dig massor med grymma tips på hur du kan styla ditt bröllop i just den färgen. De flesta tipsen går så klart även att anpassa efter vilken färg som helst. 

 


Jan 11, 2018

Nytt år och er bröllopsdag närmar sig med stormsteg? Så känns det så för många av er i alla fall tror vi! Och för att göra er lugna och för att ni ska fortsätta ha kul när ni planerar ert bröllop (lova att ni har kul?!) så har vi i detta avsnitt listat de leverantörer ni bör ta en extra titt på och...


Jan 4, 2018

Vi har fått en fråga om hur man får till ett härligt temabröllop! Ska man gå all in på allt och även låta gästerna klä sig enligt tema, eller ska man satsa på detaljerna. Vilka är Lisa & Fannys favorittema och hur får man till ett härligt temabröllop även med en liten budget. 

Nytt år och nya avsnitt...