Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Feb 22, 2018

Den här veckan pratar vi om tärnklänningar, eller snarare "tärnkläder". Bör man betala för sin tärna eller tärnors kläder på bröllopsdagen? Och hur kan man tänka kring färger, färgkombinationer och stilar? Bör man matcha sin bröllopsklänning med tärnorna eller tvärtom? 

Har du en idé om ett ämne...


Feb 15, 2018

Åter igen dags för en frågepodd och den här veckan lyfter vi fler olika frågor. Allt från hur man gör med transport till sina gäster, hur tidiga kan man skicka ett Save the Date-kort till vilken hur man får till musiken när man ska ha sin vigsel eller ett mingel utomhus och bröllopspresenter. 

Har du också...


Feb 8, 2018

Vi kör bröllopstema ytterligare en vecka, för hur härligt är det inte?! Den här gången fördjupar vi oss i designen ytterligare och tipsar platser där temat verkligen får ta plats. Fanny delar också med sig av hennes hemliga tips för hur man skapar en grym moodboard. Det här vill ni helt enkelt inte...


Feb 1, 2018

Äntligen har det blivit dags att fördjupa sig i det här med bröllopstema! I det här avsnittet som blir del 1 av 2 så ger vi er tips på våra 10 favoritteman, så att ni lätt kan plocka upp något som ni känner passar er. Vi berättar också vad ett tema faktiskt är och varför vi tycker att ni bör ha ett....