Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Mar 29, 2018

Hur gör man för att hålla klänningen hel och ren fram till vigseln, och vad gör man om olyckan ändå varit framme? Kan man gifta sig borgerligt i en kyrka? Och om man vill önska sig pengar i bröllopspresent, hur berättar man det för sina gäster och hur de för att ge er dem? Ni får också tips på hur man...


Mar 22, 2018

Nu är snart våren här och det är dags att börja vårstäda både garderob, uteplats och huden. Den här veckan bjuder vi på en favorit i REPRIS då ni får möta Emma Wiklund. Entreprenören och modellen som driver skönhetsmärket Emma S. 

Nästa vecka är vi tillbaka igen med ett sprillans nytt avsnitt!


Mar 15, 2018

Gör er redo för ett extra glammigt avsnitt av Bröllopspodden då vi gästas av ingen mindre än stjärndesignern Frida Jonsvens!

Frida berättar bland annat om hur hon tycker att man ska tänka när man är på jakt efter sin brudklänning. Och hur går det till då man får sin drömklänning uppsydd av Frida till...


Mar 8, 2018

Åter igen dags för en topp 5 lista och den här gången listar vi de bästa och härligaste gästpresenterna. Alltså en liten gåva som ni kan ge era gäster på er bröllopsdag, som tack för att de var där och delade er stora dag. 


Mar 1, 2018

Den här veckan så kör vi utomhusbröllopsbonanza. Vill du ha hela bröllopet utomhus eller kanske bara någon del av det. Vi har tipsen du behöver för att lyckas!