Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Jun 28, 2018

Äntligen är det dags för sommarspecial där Lisa och Fanny svarar på ERA frågor! Och den här veckan har vi fått en fråga på det här med brudvals. Måste det vara en vals? När ska man dansa? Hur gör man en snygg övergång från middag till dans, eller från dans till middag? 

Vi vill också stolt presentera...


Jun 21, 2018

I det här avsnittet bjuder vi på våra bästa beautytips för att beautyboosta både din hy, din kropp och dina fötter inför bröllopet. Vi svarar på en fråga där Ida undrar hur hon ska klara av att gå i högklackade skor hela dagen, och måste bröllopsskorna vara vita?

Vi har också en gäst i form av grymma...


Jun 14, 2018

Det här avsnittet ägnar vi åt något så underbart som brudbuketten! Vad finns det för olika modeller och vilken passar dig? Vi tipsar om den årets hetaste trender för din bukett. Vi har också fått en lyssnarfråga från en blivande brud som inte alls är så sugen på det här med brudbukett, eller som vill ha...


Jun 7, 2018

I veckans avsnitt handlar det om detaljer och dekor! Vi lovar att vi är galet konkreta och ger er massor med grymma tips för både dukning, vigsel och annat att "pynta". Vart får man till exempel tag i dukar som går ner till golvet? Och hur skapar man pricken över i:et för dukningen utan att bli ruinerad?