Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Aug 30, 2018

Även denna vecka får ni ett riktigt populärt avsnitt i repris - vi snackar nämligen budgettips. Hur kan du få allt det där du verkligen vill ha med på bröllopet UTAN att ruinera dig? Vi ger dig massor med grymma tips för hur du håller budgeten. 

Och om bara några få veckor släpper vi nya avsnitt och då...


Aug 23, 2018

Den här veckan blir det en gammal goding i REPRIS för er. Lisa & Fanny ger er bästa tipsen för alla de där små (men ooh så viktiga) detaljerna för höstbröllopet!

Snart kommer nya avsnitt, så håll ut!! Mer info på Instagram. SÅ länge har ni 50 gamla avsnitt att lyssna på, eller lyssna på igen. Puss på...


Aug 15, 2018

Sommarens sista frågepodd och då pratar vi om det här med aktiviteter! Vad gör man med alla sina gäster om det regnar på bröllopsdagen? Svårt då att köra tipspromenad, kubb eller femkamp. Vi tipsar om flera olika alternativ med både låg och lite högre budget!


Aug 9, 2018

Välkommen till Bröllopspodden! Det här är podcasten för dig som planerar bröllop. Vi vill inspirera dig att våga planera ett bröllop som är NI. Ett bröllop som är personligt på riktigt. Vi ger er nycklarna för att göra precis det! 

Den här veckan svarar vi på ännu en lyssnarfråga som handlar om det...


Aug 2, 2018

Sommaren, och bröllopssäsongen, är i full blom och vi firar med ännu ett frågeavsnitt! Måste man ha serveringspersonal undrar veckans poddlyssnare? Hur kan man göra om man inte kan, eller inte vill ha det? Och när rekommenderar vi verkligen att man faktiskt har folk som hjälper till under middagen? Vi ger er...