Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Sep 27, 2018

Vad blev succé på för Lisa och Fannys brudpar på sommarens bröllop? Vi avslöjar Fannys överraskning som brudarna jublade över och Lisas hemliga vapen för att lyckas med en vigsel utomhus. Och vilka fallgropar vill ni INTE hamna i på bröllopsdagen? Dessutom listar Lisa & Fanny sina topp 3...


Sep 20, 2018

I veckans sprillans nya avsnitt så inspireras vi av Chiarra Ferragni och deras extra allt (!!) bröllop. Vi tar pulsen på hösten och ger er våra absoluta favoriter på Instagram. Allt för att ge er en riktig inspirationsboost nu när hösten är här!


Sep 13, 2018

Nu är det dags att riva av ytterligare 10 bröllopsmissar du verkligen vill missa! Och dessutom så bjuder vi på ett mail från en av våra lyssnare med ett mardrömsscenario på bröllopsdagen... Det vill ni inte missa!

OBS! Detta är en repris från förra året, därför är reklamen i detta avsnitt eventuellt inte...


Sep 6, 2018

De två sista veckorna innan vi sänder nytt material så bjuder vi på en riktigt storfavorit från förra säsongen. "Bröllopsmissar" som är lätta att göra men som är sköna att slippa. För herregud vad mycket det är att hålla reda på när man ska planera ett bröllop. 

Har du hört om, eller upplevt några...