Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

May 28, 2022

Den här veckan bjuder vi på ett exklusivt avsnitt från 2018 som vi inte släppt tidigare här. Anja Forsnor gästar och berättar bröllopet som de planerade på bara ett par månader och som slutade mer magiskt än de båda hade kunnat drömma om. 


May 21, 2022

Som vi längtat efter att få svara på alla era underbara frågor ni skickat in till oss på Bröllopsodden! Och nu äntligen är den här. Frågor ni får svar på är bland annat; Hur gör man om man vill ha ett 3-dagars bröllop men inte har råd? Hur gör man när inredningen i lokalen inte känns bra eller i den...


May 14, 2022

I veckans avsnitt pratar vi skönhet - hud, hår och makeup! Lisa ger er helt enkelt alla tips på hur ni maxar ert glow på den stora dagen. Och vi ger er lösningen på "look your best"-stressen!

Kod för 15% på www.neckwear.com "Bröllopspodden" tom 31/8-22. 

Kod för 20% på


May 7, 2022

Finns det fortfarande något som är rätt oc fel när det gäller bröllopskläder? Nja, är väl svaret på det. Vi ger er i alla fall klarhet i alla så kallade regler och så kan ni själva välja hur ni vill göra. För vet ni, det är ert bröllop!