Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Jun 25, 2022

Den här veckan har vi bjudit in Louise från VANBRUUN som är expert på ringar, smycken och diamanter! Ska båda ha två ringar? Hur får man så stor diamant som möjligt för pengarna? Om man vill ha en ring som glittrar, vilken slipning ska man välja då? Hur ska man tänka när man ska välja ring till...


Jun 18, 2022

Den här veckan svarar Lisa & Fanny på era frågor. De handlar om allt från vem man ska välja som toastmaster, hur man får en grym fest utan varken DJ eller band, till om det funkar att duka kvällen innan i en lada och om bästa sättet att skapa en bordsplacering som gör ALLA på bästa festhumöret!

Tack till...


Jun 11, 2022

I veckans avsnitt frågar Lisa ut Fanny om hennes (och Andreas!) bröllop! Hur har det varit att vara bröllopskoordinator OCH blivande brud? Hur delaktig har Andreas fått vara i planeringen? Och vilka tre bästa tips skulle Fanny vilja ge sig själv inför bröllopsdagen?

Stort tack denna vecka till vår sponsor...


Jun 3, 2022

Även den här veckan bjuder vi på ett avsnitt som vi inte tidigare släppt här. Och det är en fullproppad frågepodd!

Vi vill också tacka veckans sponsor Collan som ger er 20% rabatt på hela sortimentet tom 30/6-21 med koden "brollopspodden". Besök www.collansweden.se