Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden


Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Mar 23, 2017

I Bröllopspodden den här veckan så kör jag och Fanny Staaf en rejäl frågepodd! Vi svarar på frågor om hur man kan tänka kring det här med sociala medier. Hur får man sina vänner att lägga undan sina mobiler och ägna sig helt åt bröllopsfesten? Och vad behöver man tänka på om man vill ha ett senare bröllop, ett kvällsbröllop? Och den här veckan har vi också ett nytt inslag som vi kallar för "Rosor & Ranunkler" där jag och Fanny måste välja mellan två härliga alternativ. T.ex kör vi "Runda bord vs Långbord" och jag tror att vårt svar överraskar. Det här avsnittet får ni helt enkelt inte missa!

Vi är också så tacksamma och glada över att I Do Bröllospodden sponsras av VANBRUUN - ringar och smycken på nätet. Gå in på www.vanbruun.com för att hitta just din favorit!

Gå också in på vår hemsida www.idoperfetweddnigs.se!