Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden


Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Dec 7, 2017

Att alla vill ha ett personligt bröllop det förstår vi till 100%. Och den här veckan gå vi på djupet med vad som faktiskt menas med ett personligt bröllop, och hur man får till det - på riktigt. För det räcker inte med ett monogram på inbjudan, även om det också gör sitt, utan ni måste börja från grunden. Vi ger er bla 5 viktiga frågor ni kan ställa er själva och som ni kan svara på tillsammans som ger er en bra start för ett riktigt personligt bröllop!

Vi vill också tacka vår poddpartner och sponsor SMYCKA! Visste ni att om ni köper er vigselring hos Smycka så bjuder de på 10% när ni köper er morgongåva. Gå in på smycka.se för att hitta vackra morgongåvor, allt från örhängen till klockor och ringar!