Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden


Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Dec 28, 2017

Vi besvarar ännu en fråga, en fråga som vi fått så många gånger! Det handlar om huruvida det är okej att dela upp gäster i två delar, en del som får komma på vigsel och en del som kommer både på vigsel och bröllopsmiddag. Vad tycker vi om det och hur funkar det egentligen i praktiken? Vi ger er våra tankar och våra bästa upplägg i det här avsnittet. 

Vi vill också tacka vår poddpartner och sponsor SMYCKA som är med oss även den här veckan. Och nu vill vi lyfta morgongåvan lite extra. För om du köper din förlovnings- eller vigselring hos så får du 10% rabatt på morgongåvan, hur bra?! Gå in på smycka.se idag för att kika på vackra morgongåvor till dig och till din partner.