Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Feb 25, 2016

Att välja musik till vigseln är inte lätt men samtidigt så otroligt kul. Här har ni chansen att visa vilka ni är och det är också ett fantastiskt tillfälle att skapa den stämning ni vill sätta för resten av kvällen. I veckans avsnitt av Bröllopspodden så får ni möta Simon och Malin som tillsammans...


Feb 18, 2016

Den här veckan i Bröllopspodden så försöker jag helt enkelt reda ut vad som gäller för er som vill gifta er utomlands. Och det finns så många sätt att göra det på, och även om jag inte fått med alla så klart så vill jag inspirera er till att hitta den lösning som passar er bäst!


Feb 11, 2016

I avsnitt 40 av Bröllopspodden så får ni reda på allt ni behöver veta om catering. Vi pratar med Cajsa Johansson, kocken som är bland annat känd från Kockarnas Kamp på TV4. Hon berättar om vad catering faktiskt är och vad ni bör tänka på om ni väljer det alternativet för ert bröllop. Vad ska man tänka...


Feb 4, 2016

I den här veckans avsnitt så berättar jag om några av de hetaste bröllopstrenderna för 2016 och så får ni reda på mer om våra webbkurser där jag blir er digitala bröllopkoordinator!