Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

May 26, 2016

Den här veckan handlar det om ett riktigt hett, och många gånger svårt ämne, bordsplacering. Jag ger er mina fem bästa tips på hur ni börjar planera för hur ni ska placera både bord och gäster för ert bröllop. Hur man skapar bästa förutsättningarna för en avslappnad och härlig kväll helt enkelt!


May 19, 2016

Häng med in i NK:s mest privata rum - Rosenrummet. Eller som det numera heter - NK Personal Shopping. Där får ni möta Lisa Rogalin som var en av de som startade Rosenrummet för ett par år sedan. Samt Johanna Kajson som är kändisarnas bröllopskoordinator och numera även NK:s.


May 12, 2016

Den här veckan ska vi snacka skönhet med ingen mindre än skönhetsmogulen och skönheten själv - Emma Wiklund eller kanske mer känd som Emma Sjöberg. Vi pratar om hur karriären som fotomodell ledde till skönhetsmärket Emma S. Emma avslöjar sina bästa tips för hur tar hand om både sig själv och sin hud....


May 5, 2016

Hög tid att prata manlig stil i Bröllopspodden! Och det gör vi med ingen mindre än Fredrik af Klercker. Fredrik har både givit ut en bok i ämnet manlig stil samt driver den egna podden och youtube-kanalen "Stiljournalen". Det snackas smoking, jacket och så klart hur man bär en frack. Vad ska man köpa? Vad är...