Preview Mode Links will not work in preview mode

Bröllopspodden

Bröllopspodden inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. Varje vecka får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter. Helt enkelt en som en stor påse godis för alla er blivande brudpar!

Jun 22, 2023

Säsongens sista avsnitt och då bjuder Lisa och Fanny på sina absolut bästa do's & dont's för både bröllopsplaneringen och för bröllopet. Det här avsnittet vill ni absolut INTE missa!

Stort tack också till veckans sponsor som är www.oneperfectsong.se som skapar magisk musik utav din text! Få 10% rabatt på...


Jun 15, 2023

Veckans avsnitt är ett drömmigt avsnitt om just bröllopsresan! Vi ger er bästa tipsen på när det är bäst att åka, direkt efter bröllopet eller vänta ett tag? Lisa och Fanny berättar om sina bröllopsresor och vad är egentligen en "minimoon". Det och mycket mer!

Vi vill också tacka veckans sponsor som är


Jun 8, 2023

Torsdag och det fjärde avsnittet av säsongens Bröllopspodd är ute! Idag pratar vi om de populära tältbröllopen. Vi pratar fördelar och nackdelar samt ger er våra bästa tips på hur ni ska tänka för att uppnå bästa resultat och känsla!

 


Jun 1, 2023

Frågepodden är tillbaka! Den här veckan svarar vi på 10 otroligt viktiga frågor som vi fått från er. Allt från hur man gör med första dansen om man inte kan dansa, hur ett långt mingel borde vara det bästa alternativet OCH så svarar Fanny på vilket som är det bästa (och vackraste!) alternativet till...